Τηλέφωνα επικοινωνίας
23960 23602 Θεσσαλονίκη
2160029096 Αθήνα

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ

photo
Η εταιρεία παρέχει ευελιξία στον τρόπο πληρωμής, άμεση παράδοση, φιλική εξυπηρέτηση, εξελιγμένα μοντέλα επιβράβευσης των πελάτων και φυσικά αξιοπιστία. Ο αυξανόμενος ρυθμός ανάπτυξης των online πωλήσεων, οι απαιτήσεις των πελατών για μικρότερους χρόνους εξυπηρέτησης με ταυτόχρονη απαίτηση για μηδενικά λάθη κατά την παράδοση των προιοντων καθώς και η ανάγκη για την παροχή καλύτερψν υπηρεσιών έκαναν απαράιτητη πλέον την οργάνωση και την αυτοματοποίηση των διακιασιών Logistics.

Η ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης IQMS.

Ολοκληρωμένη διαχείριση για την ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ είναι η κατανόηση και η αποτελεσματική κατεύθυνση της κάθε πλευράς της εταιρείας, ώστε οι ανάγκες και οι προσδοκίες όλων των ενδιαφερόμενων μερών (προσωπικού, πελατών, συνεργατών εταιρείας, φυσικού και κοινωνικού περιβάλλοντος) να ικανοποιούνται με την βέλτιστη χρήση όλων των πόρων (value added) για την εταιρεία. Στο ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης διάφορα πρότυπα διοίκησης (διαχείριση της ποιότητας, του περιβάλλοντος, της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία κ.ά.) έχουν αναπτυχθεί και ολοκληρωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι συμβατά μεταξύ τους και στην υλοποίησή τους να διευκολύνονται με συνέργειες με ένα λιτό και παραγωγικό τρόπο μειώνοντας παράλληλα το business risk.

  Computer Hope


Έτσι, στο IQMS συνυπάρχουν τα ακόλουθα πρότυπα:
 
ISO 1 4001:2004        Σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης
OHSAS 18001:1999   Σύστημα Υγείας και Ασφάλειας εργαζομένων
ISO 22000:2005         Διαχείριση Υγείας και Ασφάλειας τροφίμων / Εμπόριο, Διανομή και Αποθήκευση Τροφίμων
ISO 9001:2008           Εμπόριο, Διανομή και Αποθήκευση Προϊόντων Οικιακής Χρήσης & Τροφίμων
SMETA                     Εταιρική κοινωνική ευθύνη
ΦΕΚ 1380                 Διαχείριση ιατροτεχνολογικών προϊόντων

 

TESTIMONIALS

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email: info@kontzoglou.gr
T: 23960 23602, 23624
F: 23960 23661
Τέρμα λειβαδίου - Βασιλικά
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

SOCIAL MEDIA

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Αποδοχή