Τηλέφωνα επικοινωνίας
23960 23602 Θεσσαλονίκη
2160029096 Αθήνα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

photo



 

Η ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ - ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ Α.Ε. είναι μία καινοτόμα εταιρεία με  ιστορία 66 ετών στον κλάδο του εμπορίου και των αντιπροσωπιών.  Μέσα από μία συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία έως σήμερα, έχει καταφέρει να κατέχει  μία από τις ηγετικές θέσεις στον κλάδο των 3rd Party Logistics -Logistics 4.0, πωλήσεων, merchandising και άλλων υπηρεσιών για τον επαγγελματία σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας  προϊόντα και υπηρεσίες με αξιοπιστία και ακεραιότητα. Κύριο μέλημα μας στην ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ είναι η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με κάθε μας πελάτη. Για το λόγο αυτό φροντίζουμε να διασφαλίζουμε  την τελειότητα  σε  κάθε  μας  δράση.




Εδώ και 66 χρόνια, η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ - ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ Α.Ε διανέμει με συνέπεια και συνέχεια προϊόντα  των μεγαλύτερων εταιρειών και έτσι έχει καταφέρει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μικρών και μεγάλων σημείων από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα.
 
  • 3 ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΑ  ΚΕΝΤΡΑ
  • 6 HABS
  • ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
  • ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ  ΠΕΛΑΤΩΝ
  • ΣΕ 12.300 ΣΗΜΕΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ


Για την διαδικασία της δρομολόγησης & φόρτωσης χρησιμοποιούνται τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά εργαλεία, εξασφαλίζοντας έτσι την ασφαλέστερη παράδοση των εμπορευμάτων για τον  κάθε μας πελάτη.


 

TESTIMONIALS

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email: info@kontzoglou.gr
T: 23960 23602, 23624
F: 23960 23661
Τέρμα λειβαδίου - Βασιλικά
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

SOCIAL MEDIA

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Αποδοχή