Τηλέφωνα επικοινωνίας
23960 23602 Θεσσαλονίκη
2160029096 Αθήνα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Το τμήμα ανάπτυξης πελατών είναι μια εξειδικευμένη ομάδα καταρτισμένη με την πιο σύγχρονη τεχνολογία έτσι ώστε να εξυπηρετούν τον πελάτη ποιοτικότερα και αποδοτικότερα.
 
 
  Ασύρματη παραγγελιοληψία από τους πωλητές 
και αποστολή παραγγελιών σε πραγματικό χρόνο.Η Κοντζόγλου Δίκτυο Διανομών επενδύει διαρκώς σε νέες ηλεκτρονικές υποδομές και σε εκλεκτό ανθρώπινο δυναμικό το οποίο αξιοποιεί τα “έξυπνα” συστήματα διαχείρισης της πληροφορίας.

Για το λόγο αυτό η εταιρεία έχει αναπτύξει και προσφέρει στους πελάτες της τρόπους για την ανάπτυξή τους πέραν των “κλασικών”.
 

IPAD στην Εξυπηρέτηση του Πελάτη

Το IPAD έχει επικοινωνία WIFI και  DATA SERVICES παρέχει στην ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ τη δυνατότητα να είναι συνδεδεμένη με το τμήμα ανάπτυξης πελατών που κινείται εκτός γραφείου σε πραγματικό χρόνο παρέχοντας τους έτσι όλη την υπολογιστική δύναμη που χρειάζονται(καρτέλες πελατών-τιμοκατάλογους-προτεινόμενη παραγγελία ανά πελάτη, φυλλάδια προσφορών, τοποθετηση ταχυκινητων κωδικων κ.α.) καθώς και νέες δυνατότητες για ευκολότερη και ταχύτερη διεκπεραίωση των εργασιών τους .
 

IPAD
Η ασύρματη τεχνολογία παραγγελιοληψίας 
για όσους έχουν μέλλον στην πώληση
 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Έλεγχος Παραγγελιών.
 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Διαχείριση επιστροφών ανάλογα με τον τζίρο του πελάτη.
 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ
  • Εβδομαδιαία ή δεκαπενθήμερη επίσκεψη, τυπικά.
  • Διαχείριση σε ράφι.
 


ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ
 Έλεγχος Εισπράξεων.
 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΞΟΔΩΝ
Ομάδες κομάντο με κύρια αποστολή την εξειδικευμένη προώθηση πακέτων προσφοράς ή νέων προϊόντων ή προβολών στα καταστήματα λιανικής. Τα στελέχη των πωλήσεων συμμετέχουν σε όλα τα επίπεδα. Η γνώση και οι δεξιότητές τους αναπτύσσονται σε καθημερινή βάση. Το σύστημα εκπαίδευσης και ανάπτυξης του τμήματος πελατών είναι ευρέως γνωστό.Στην Κοντζόγλου Δίκτυο Διανομών επενδύουμε στους ανθρώπους μας. Η ένταξη και η εκπαίδευση είναι άρτια δομημένη σε όλα τα επίπεδα και για όλες τις θέσεις.
   - Δημιουργία τριών τμημάτων στην ανάπτυξη της πελατειακής βάσης
   - Ευελιξία και διαχείριση στο ράφι με ειδικό τμήμα “merchandisers”
   - Διαχωρισμός Αντικειμένου Πώλησης

 

TESTIMONIALS

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email: info@kontzoglou.gr
T: 23960 23602, 23624
F: 23960 23661
Τέρμα λειβαδίου - Βασιλικά
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

SOCIAL MEDIA

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Αποδοχή