Τηλέφωνα επικοινωνίας
23960 23602 Θεσσαλονίκη
2160029096 Αθήνα

E-COMMERCE

photo
Η συνεχής ανάπτυξη της χρησης του διαδικτύου για την εξυπηρέτηση των αναγκών μας, οδήγησε την ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ να δημιουργήσει το τμήμα του e-Commerce για τις B2B πωλήσεις με επιχειρήσεις που διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τι είναι το e-Commerce;

Το e-Commerce ή αλλιώς Ηλεκτρονικό Εμπόριο ορίζεται το εμπόριο παροχής υπηρεσιών και αγαθών που πραγματοποιείται εξ αποστάσεως με χρήση ηλεκτρονικών μέσων, βασιζόμενο δηλαδή στην ηλεκτρονική επικοινωνία και όχι στην αναγκαία φυσική παρουσία των συμβαλλομένων μερών, πωλητή-αγοραστή. Περιλαμβάνει το σύνολο των διαδικτυακών διαδικασιών: ανάπτυξης, προώθησης, πώλησης, παράδοσης, εξυπηρέτησης και πληρωμής για προϊόντα και υπηρεσίες. Η ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ ως επίσημος διανομέας των μεγαλύτερων εταιρειών, όπως είναι η P&G και η Γιώτης, φροντίζει και οι πελάτες του e-Commerce να προμηθεύονται για το δικό τους e-shop τα μεγαλύτερα και ευρεύως γνωστά brand της αγοράς.

photo

Το προσωπικό του τμήματος του e-Commerce εξυπηρετεί όλους τους πελάτες του με συνέπεια και αξιοπιστία, φροντίζοντας πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σε καθημερινή βάση δεχεται τις παραγγελίες και τα αιτήματα των πελατών και στοχεύει στην ταχύτερη & βέλτιστη εξυπηρέτηση, παρά το πλήθος τους. Όλοι οι πελάτες λαμβάνουν τακτικά προωθητικές εκπτωτικές ενέργειες για την προώθηση των προϊόντων που προμηθεύονται από την ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ, για ακόμη πιο ανταγωνιστική παρουσία του e-shop τους στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.
Μέσω των υπηρεσιών digital marketing & ecommerce merchandising, το τμήμα του ecommerce βοηθάει και συμβάλη στην σωστή τοποθέτηση και προώθηση των ενεργειών αυτών. 

TESTIMONIALS

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email: info@kontzoglou.gr
T: 23960 23602, 23624
F: 23960 23661
Τέρμα λειβαδίου - Βασιλικά
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

SOCIAL MEDIA

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Αποδοχή