Τηλέφωνα επικοινωνίας
23960 23602 Θεσσαλονίκη
2160029096 Αθήνα

ΝΕΑ

01/07/2024

Βράβευση της Kontzoglou Distribution στα Excellence Sales Awards 2024


 
Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι η εταιρεία KONTZOGLOU DISTRIBUTION βραβεύτηκε στα Excellence Sales Awards, στην κατηγορία Εφοδιασμού και Διανομής Προϊόντων. Η εταιρεία μας εφαρμόζει σύγχρονες μεθόδους όπως η αυτοματοποιημένη επεξεργασία δεδομένων & η έξυπνη διαχείριση-παρακολούθηση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Με 5 σταθμούς μεταφόρτωσης και 3 διανεμητικά κέντρα, μειώνει τους χρόνους και τα κόστη παράδοσης & ενισχύει την ασφάλεια και την αποδοτικότητα διανομής. Επιπλέον, χρησιμοποιεί σύγχρονα ERP συστήματα &υιοθετεί Door 2 Door City Logistics για περιβαλλοντικά φιλική μεταφορά εντός πόλης. Η αποθήκευση και διανομή ξηρού, ψυχρού και κατεψυγμένου φορτίου περιλαμβάνει προσεκτική διαχείριση θερμοκρασίας και συσκευασίας, με επιμέλεια στη σωστή μεταφορά και παράδοση.
 

   
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πελάτες και συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους, καθώς και την αφοσιωμένη ομάδα μας, χωρίς την οποία αυτή η επιτυχία δεν θα ήταν δυνατή. Συνεχίζουμε με αφοσίωση και δέσμευση να προσφέρουμε κορυφαίες λύσεις στον τομέα μας.

TESTIMONIALS

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email: info@kontzoglou.gr
T: 23960 23602, 23624
F: 23960 23661
Τέρμα λειβαδίου - Βασιλικά
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

SOCIAL MEDIA

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Αποδοχή