Τηλέφωνα επικοινωνίας
23960 23602 Θεσσαλονίκη
2160029096 Αθήνα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

photo
Τοποθετούμε την εξυπηρέτηση των πελατών μας στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Στην Αφοί Κοντζόγλου οι πελάτες μας έχουν πάντα προτεραιότητα! Το να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για τους πελάτες είναι το κλειδί για όλα όσα κάνουμε.

Παρέχουμε μία ποικιλία από τομείς που θα προσθέσουν αξία στην επιχείρηση σας και θα βοηθήσουν να αυξήσετε τις πωλήσεις και τα κέρδη σας. Παρακαλούμε περιηγηθείτε στο μενού για να δείτε πώς μπορούμε να προσθέσουμε αξία στην επιχείρηση σας.


Βασικός Κατάλογος
Κατανοούμε την σημασία του να εστιάσουμε σε ένα βασικό «πυρήνα» προϊόντων μέσα από τις κατηγορίες προϊόντων υγείας, ομορφιάς και οικιακής χρήσης – νοικοκυριού. Πιστεύουμε ότι η παροχή αντικειμενικής πληροφόρησης σχετικά με τις κατηγορίες είναι ζωτικής σημασίας στο να βοηθήσει να παρθούν ενημερωμένες αποφάσεις κατά την επιλογή μιας γκάμας προϊόντων. Γι’ αυτό και τονίζουμε τα προϊόντα καλύτερες πωλήσεις σε κάθε κατηγορία τόσο στην φόρμα παραγγελίας όσο και στον κατάλογο μας.
Επίσης δημιουργούμε ένα «Βασικό Κατάλογο», ο οποίος δείχνει το μέγεθος και τις απόδοση όλων των βασικών κατηγοριών Υγείας, Ομορφιάς και Νοικοκυριού. Καθώς επίσης και τα μερίδια των εταιρειών.Merchandising
Στην Αφοι Κοντζόγλου η προστιθέμενη αξία είναι ο στόχος μας. Είμαστε περήφανοι για την εξασφάλιση ότι ο πελάτης είναι παντα ευχαριστημένος.
Η ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ έχει να κάνει με την σωστή τοποθέτηση των προϊόντων στα ράφια στην σωστή σειρά με τον σωστό τρόπο και τις σωστές τιμές.
Τα προϊόντα είναι τακτοποιημένα, καθαρά και ελκυστικά προς τον καταναλωτή. Τα οφέλη που αποκομίζει ο πελάτης από την υπηρεσία μας είναι τεράστια και οι πωλήσεις του ανταποδοτικές. Εάν θέλετε κάποιες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το merchandising μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  Οδηγός Αρχιτεκτονικής Ραφιού_HFS_AMJ15.pdf
  > Οδηγός Αρχιτεκτονικής Ραφιού_HFS_JFM15.pdf

Διαχείρηση Κατηγοριών
Στην Αφοί Κοντζογλου Δίκτυο Διανομών ΑΕ., κατανοούμε τη σημασία του να αποθηκεύσουμε την σωστή γκάμα προϊόντων και της άριστης παρουσίασης.
Το «Πρόγραμμα Διαχείρισης Κατηγοριών» της ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ παρέχει σε χονδρέμπορους και εμπόρους λιανικής, ανεξάρτητες οριστικές λύσεις κατηγοριών για να βοηθήσει στην προώθηση των καλύτερων πρακτικών κατηγοριοποίησης και εμπορίου. Παρέχουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένων των εξής:
• Συμβουλεύτικη κύριας κατηγορίας
• Planogramming
• Εμπορίου
• και τέλος, λύσεις στα σημεία πώλησης.Χονδρική και Λιανική Πώληση
Με την αφοσιωμένη ομάδα μας, είμαστε σε θέση να παρέχουμε χέρια ώστε να εξασφαλιστεί η εύκολη, άνετη αγορά από τους καταναλωτές σας.
Δημιουργούμε καταστήματα φιλικά, όμορφα, εργονομικά.
Η πείρα μας εξασφαλίζει αποτελέσματα σε όλες τις εταιρίες που δημιουργούν το μείγμα της ιδανικής κερδοφορίας.
Με τακτικές προγραμματισμένες επισκέψεις η ομάδα μας μπορεί να εξασφαλίσει την ιδανική σύνθεση των προϊόντων
στα ράφια σε συνδυασμό με την γνώση της αγοράς να προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.Ομάδα Υποστήριξης Πελατών 
Η ομάδα υποστήριξης πελατών στην ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ είναι εξαιρετική. Στόχος μας είναι να επιλύονται όλα τα θέματα μέσα σε λίγες ώρες και όχι μέρες. Έχουμε μία αφοσιωμένη ομάδα που είναι έτοιμη να βοηθήσει τους πελάτες μας σε όλα τα θέματα.
Στην Αφοί Κοντζόγλου είμαστε περήφανοι για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, εάν νομίζετε ότι υπάρχει κάποια πτυχή που μπορούμε να βελτιώσουμε παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Είμαστε πάντα στην διάθεση σας!

 

TESTIMONIALS

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email: info@kontzoglou.gr
T: 23960 23602, 23624
F: 23960 23661
Τέρμα λειβαδίου - Βασιλικά
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

SOCIAL MEDIA

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Αποδοχή